TRATAMENTE CORPORALE & FACIALE

Solicitã online o programare

TRATAMENT OXIGEN DERMIO

Terapiile sunt atât pentru față, cât și pentru corp, au un efect de hidratare, ajută în combaterea rozaceei și a celulitei. Tratamentul cu Oxigen oferă rezultate excelente și în terapiile de drenaj limfatic.

TRATAMENT DE CURATARE 

Ai grijă de tenul tău – expresia feţei tale te defineşte înaintea celorlalţi Tratamentul de curățare Neroli Life contine demachiere, tonic, peeling, masca și crema de final și durează 45 de minute.

OXIGEN DERMIO CORPORAL

Terapia este recomandată cu atât mai mult persoanelor care se axează nu doar pe efectele vizibile fizic, ci și pe cele asupra stării de sănătate. Eficient mai ales pentru întărirea sistemului imunitar.

TRATAMENT COSMETIC ANTI-AGING WEYERGANS

Pentru o piele solicitată, deteriorată sau prematur îmbătrânita. Ingredienții principali, extractul de vasc și proteină din mătase, redau abilitatea naturală a pielii de a se regenera, efect de reactivare a puterii anti-oxidante.

TRATAMENT ANTI-AGING WEYERGANS + DERMIO

Se stimulează producerea naturală de colagen (responsabil cu suplețea și fermitatea pielii), se intensifica metabolismul celular, se îmbunătățesc funcțiile nervilor periferici și se întărește sistemul imunitar. O ședința durează 100 de minute.

TRATAMENT ANTICELULITIC + OXIGEN DERMIO

Dermionologia folosește virtuțile oxigenului pentru a crește în mod natural pH-ul pielii și al țesuturilor, activându-se astfel enzimele responsabile cu sinteză colagenului. O ședința durează 60 de minute.

Testimoniale

CE PĂRERE AU CLIENȚII NOȘTRI

Masaj terapeutic aromat
DESPRE NEROLI LIFE

Numele meu este Claudia Radu și sunt fondatoarea și terapeutul Neroli Life. Salonul meu este un stil de viață care s-a născut din pasiunea pentru starea de bine. În Occident trăim în epoca competiției, în medii din ce în ce mai stresante, oamenii nu mai au timp pentru ei înșiși, din această cauza apare oboseală fizică și psihică, care evident duce la degradarea sănătății. Îmi place să ajut oamenii care îmi trec pragul, să știu că un sfat sau o terapie pe care le-au obținut de la mine i-au ajutat să fie mai sănătoși și mai fericiți. Ce este mai important decât sănătatea? De ce nu am încerca să o păstrăm sub toate aspectele: fizic, mental, emoțional, spiritual? Este mai ușor să previi decât să tratezi, nu? Ce ar fi dacă ziua de azi ar fi începutul a ceva diferit?

Toată lumea are nevoie de o clipă de relaxare! Neroli Life va oferă servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a va ajută să scăpați de grijile cotidiene!

CONTACT

  • Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București
  • 0745 468 225
  • claudiaradu.mail
    @gmail.com

SERVICII

  • Masaje relaxare
  • Tratamente faciale
  • Tratamente cosmetice
  • Drenaj limfatic
  • Pachete promotionale
Despre mine
Crema Balance
Sebo Care Cream