Ce este Terapia Raindrop?

 

Terapia Raindrop este o terapie cu multe beneficii, echilibrează organismul din punct de vedere fizic, mental și emoțional. În Terapia Raindrop se folosesc uleiuri esențiale pure, nediluate, în număr de 7 plus o combinație de ulei de bază cu alte câteva uleiuri esențiale folosit ca bază la începutul și sfârșitul terapiei, având proprietăți antimicrobiene, antivirale, și antiinflamatoare cu scopul de a susține și menține curbura și postura normală a coloanei vertebrale.

Cum funcționează Terapia Raindrop?

Masajul se efectuează picurând uleiurile esențiale rând pe rând pe coloana vertebrală și mușchii paravertebrali, după o tehnică veche a indienilor nativi Lakota, cu mișcări de mângâiere specifice, astfel încât porii se deschid, iar uleiurile esențiale pătrund în straturile profunde ale pielii până la nivelul articulațiilor coloanei vertebrale.

Este o combinație de aromaterapie, masaj și reflexoterapie care reduce durerile musculare și articulare, înlătură bacteriile și virușii, reduce inflamațiile, echilibrează și eliberează emoțiile negative.

În cazul unor afecțiuni se recomandă 7-8 ședințe la interval de o săptămână, iar pentru menținerea unui echilibru emoțional ori de câte ori este nevoie, dar nu mai mult de o dată pe săptămână.

Formular programări

Puteți face o programare telefonică pentru sedința preferată sau puteți folosi formularul atasat! Completați datele dvs, ora și ziua programãrii cât și serviciul dorit. Vă vom contacta pentru confirmare în maximum 24h! Vă oferim servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a va ajuta să scăpați de grijile cotidiene!

Toată lumea are nevoie de o clipă de relaxare! Neroli Life va oferă servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a vă ajuta să scăpați de grijile cotidiene!

CONTACT

  • Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București
  • 0745 468 225
  • claudiaradu.mail@gmail.com

SERVICII

  • Masaje relaxare
  • Tratamente faciale
  • Tratamente cosmetice
  • Drenaj limfatic
  • Pachete promotionale
Despre mine
Crema Balance
Sebo Care Cream