Terapie cu ioni negativi

Despre Terapia cu ioni negativi

Tratamentul cu ioni negativi – stimulează producerea naturală de colagen (responsabil cu suplețea și fermitatea pielii), intensifică metabolismul celulelor, întărește sistemul imunitar. Rezultatele sunt imediat vizibile împotriva ridurilor, în anti-îmbătrânire, în problemele speciale ale pielii cum ar fi acneea, petele maronii, eczeme, dermatite atopice, cuperoza, psoriazis etc. Tratamentul se aplică pentru întreg corpul, aparatul fiind prevăzut cu dispozitive pentru față și corp. Dermio Care poate fi folosit în scop medical dar și ca wellness.

Beneficiile ionilor negativi pentru sănătate

Beneficiile ionilor negativi au fost dovedite prin nenumărate cercetări și studii științifice. Încă din 1910, Albert Einstein a spus că efectele curative ale aerului montan din Davos se datorează electricității aerului. Un studiu prezentat în Journal of Applied Microbiology arată că ionii negativi nu au efecte secundare sau contraindicații nedorite. DERMIO CARE este ideal pentru saloane, cabinete de înfrumusețare și SPA. Intensifică tratamentul facial și corporal, are toate facilitățile de wellness, optimizează rezultatele procedurilor de împachetări corporale, radiofrecvenței, terapiilor de criogenare, laser și IPL. De asemenea, pentru Clinici de Dermatologie și Arsuri.

Sistemul respirator

Plămânii și membranele mucoase reacționează sensibil la ioni. Ionii negativi promovează formarea și excreția mucusului, în care sunt legate impuritățile din aer (praf, fum, poluare, microorganisme). Indicat pentru alergii, astm, bronșită, sinuzită, uscăciunea mucoasei orale etc.

Efectul asupra pielii

Ionii negativi sunt, de asemenea, absorbiți prin piele. Îmbunătățesc epiderma și țesutul subcutanat furnizând oxigenul necesar. Schimbă aspectul pielii afectate de riduri, celulita, acnee, psoriazis, urticarie, arsuri. Ionii negativi neutralizează acizii din interstițiu și astfel promovează sinteza colagenului.

Sistemului nervos

Ionii negativi reduc nivelul de serotonină, care poate provoca hiperactivitate, stres, oboseală, insomnie, anxietate, agresivitate. Reduc migrenele și durerile de cap datorită efectului lor analgezic, calmează nervii și produc relaxarea, îmbunătățesc concentrarea și memoria.

Alte efecte

Reglează PH-ul, îmbunătățește funcția digestivă, reduce grăsimile și colesterolul, ajută la eliminarea toxinelor, întărește sistemul imunitar, reglează activitatea celulară, reduce oboseala, durerile musculare și articulare, crește performanțele psihice și mentale, asigurând o bunăstare generală

Programează-te acum!

Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București

0745 468 225, claudiaradu.mail@gmail.com

Toată lumea are nevoie de o clipă de relaxare! Neroli Life va oferă servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a va ajută să scăpați de grijile cotidiene!

CONTACT

  • Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București
  • 0745 468 225
  • claudiaradu.mail@gmail.com

SERVICII

  • Masaje relaxare
  • Tratamente faciale
  • Tratamente cosmetice
  • Drenaj limfatic
  • Pachete promotionale
Despre mine
Crema Balance
Sebo Care Cream