Terapii

TERAPII

Solicitã online o programare

TERAPIE CU IONI NEGATIVI

Stimulează producerea naturală de colagen, intensifica metabolismul celulelor și întărește sistemul imunitar. 

Rezultatele sunt imediat vizibile împotriva ridurilor, în anti-îmbătrânire, în problemele speciale ale pielii cum ar fi acneea, petele maronii, eczeme, dermatite atopice, cuperoza, psoriazis etc.

TERAPIE RAINDROP

În Terapia Raindrop se folosesc uleiuri esențiale pure, nediluate, plus o combinație de ulei de baza cu alte câteva uleiuri esențiale folosit că baza la începutul și sfârșitul terapiei, având proprietăți antimicrobiene, antivirale, și antiinflamatoare cu scopul de a susține și menține postura normală a coloanei vertebrale.

AROMATERAPIE

Aromaterapia face parte din fitoterapie, tratamentul cu preparate din plante medicinale. Benefic pentru: migrene sau dureri dentare, tulburări nervoase (anxietate, angoasă, insomnie, depresie etc.), tulburări de circulaţie, digestive sau respiratorii sau probleme legate de menopauză.

TERAPIE ACCESS FACELIFT

Access Energetic Facelift folosește energii multiple pentru a vindecă corpul și pielea, inversă efectele îmbătrânirii, elibera traumele, active memoria celulară și elibera nivele de judecați cu privire la îmbătrânire, corp, degenerare și multe altele. Asigură o relaxare totală.

TERAPIE CRANIO SACRALÃ

Terapia CranioSacrala are că scop atingerea unei stări de echilibru la nivelul sistemului nervos central. O ședința durează în jur de 50 de minute, timp în care veți stă întins pe masă de tratament, complet îmbrăcat. Poate fi folosită preventiv, pentru întărirea sistemului imunitar.

TERAPIE ACCESS BARS

Aceastã terpie eprezintă 32 bare de energie care trec prin și în jurul capului, ele fiind componentă de stocare electromagnetică a tuturor gândurilor, ideilor, atitudinilor și convingerilor pe care le avem. Dintre acestea putem menționa punctele de vindecare, de control, îmbătrânire, și bani. 

Testimoniale

CE PĂRERE AU CLIENȚII NOȘTRI

Masaj terapeutic aromat
DESPRE NEROLI LIFE

Numele meu este Claudia Radu și sunt fondatoarea și terapeutul Neroli Life. Salonul meu este un stil de viață care s-a născut din pasiunea pentru starea de bine. În Occident trăim în epoca competiției, în medii din ce în ce mai stresante, oamenii nu mai au timp pentru ei înșiși, din această cauza apare oboseală fizică și psihică, care evident duce la degradarea sănătății. Îmi place să ajut oamenii care îmi trec pragul, să știu că un sfat sau o terapie pe care le-au obținut de la mine i-au ajutat să fie mai sănătoși și mai fericiți. Ce este mai important decât sănătatea? De ce nu am încerca să o păstrăm sub toate aspectele: fizic, mental, emoțional, spiritual? Este mai ușor să previi decât să tratezi, nu? Ce ar fi dacă ziua de azi ar fi începutul a ceva diferit?

Toată lumea are nevoie de o clipă de relaxare! Neroli Life va oferă servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a va ajută să scăpați de grijile cotidiene!

CONTACT

  • Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București
  • 0745 468 225
  • claudiaradu.mail
    @gmail.com

SERVICII

  • Masaje relaxare
  • Tratamente faciale
  • Tratamente cosmetice
  • Drenaj limfatic
  • Pachete promotionale
Despre mine
Crema Balance
Sebo Care Cream