Reflexoterpia

Ca și în cazul altor terapii, și la aplicarea reflexoterapiei se va avea în vedere faptul că bolnavul este cel care se vindecă, terapeutul nu face decât să îl ajute în acest proces. Nu se va efectua niciun tratament dacă bolnavul nu dorește acest lucru sau dacă nu dorește să se vindece!

Tehnicile de reflexoterapie au la bază principii asemănătoare cu acupunctură și presopunctură – stimularea unor puncte reflexogene. Prin reflexoterapie se pot elimina toxinele din organism și debloca circuitul energetic în corp.

Beneficii

Reflexoterapia nu este un leac universal! Cu ajutorul acestei terapii se pot ameliora sau vindeca multe boli, dar nu se poate vindeca orice bolnav în orice condiții, oriunde și oricând. Masajul reflexogen este de tip terapeutic, deoarece în multe mii de cazuri se pot obține rezultate terapeutice remarcabile în foarte multe afecțiuni, prin presiunea și masajul zonelor corespondente de la nivelul tălpilor, palmelor, pavilionului urechilor, limbii, irisului sau intestinului gros. Zonele corespondente se numesc zone reflexogene, deoarece acționând asupra lor se generează anumite reflexe în organul cărora le corespund.

Cel mai cunoscut și utilizat este masajul reflexogen folosind zonele de pe labele picioarelor, deoarece zonele sunt destul de bine delimitate și au suprafețe relativ mari, iar aici se află cele mai multe terminații nervoase; desigur există și alte avantaje secundare.

Formular programări

Puteți face o programare telefonică pentru sedința preferată sau puteți folosi formularul atasat! Completați datele dvs, ora și ziua programãrii cât și serviciul dorit. Vă vom contacta pentru confirmare în maximum 24h! Vă oferim servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a va ajuta să scăpați de grijile cotidiene!

Toată lumea are nevoie de o clipă de relaxare! Neroli Life va oferă servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a va ajuta să scăpați de grijile cotidiene!

CONTACT

  • Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București
  • 0745 468 225
  • claudiaradu.mail@gmail.com

SERVICII

  • Masaje relaxare
  • Tratamente faciale
  • Tratamente cosmetice
  • Drenaj limfatic
  • Pachete promotionale
Despre mine
Crema Balance
Sebo Care Cream