Masaj cu Pietre Calde

Pietre calde

Despre masajul cu pietre calde

Masajul cu pietre calde este o practică obișnuită, frecventă în țările orientale.  Efectuată cu profesionalism și competență, terapia are efect imediat. Se folosesc doar pietre vulcanice și/sau minerale, pietre din tuful vulcanic (o rocă rezultată în urmă sedimentării compușilor vulcanici-cenușă, nisipuri).  Evident, contează mărimea și așezarea lor pe corp.

Problemele pe care medicina modernă nu reușește să le remedieze își pot găsi rezolvarea prin masajul cu pietre calde, o terapie blândă, al cărui principal avantaj este că nu prezintă efecte secundare.

Dispunerea într-o anumită  formă a pietrelor  vulcanice pe chakre (principale centre energetice localizate în diverse regiuni vitale ale corpului) le amplifică considerabil acțiunea. Pietrele nu fac decât să dirijeze energia din aceste zone, scoțând excesul sau aducând un aport .

Masaj cu pietre calde

Beneficiile masajului cu pietre calde:
– remediază afecțiunile coloanei vertebrale (hernia de disc etc.), ale mușchilor (crampe, spasme, contracturi) și articulațiilor;
căldura pietrelor favorizează o bună circulație sangvină, aducând un aport important de oxigen și nutrienți în celule;
– stimulează sistemul limfatic, care transportă deșeurile și toxinele din organism;
– înlătură durerile de spate, durerile cauzate de artrită, osteoartrită, sciatică;
– calmează sistemul nervos, înlătură stresul, anxietatea, tensiunea nervoasă, insomnia, depresia.

Amintiți-vă toate aceste beneficii aduse sănătății înainte să vă învinovățiți că ați cheltuit prea mult sau să considerați că masajul este un moft . Nu este o idee bună să faceți masaj cu pietre calde dacă aveți febra, infecții, inflamații, osteoporoză sau alte probleme pentru care medicul nu vă recomandă acest tip de masaj.

Masaj terapeutic aromat
DESPRE NEROLI LIFE

Numele meu este Claudia Radu și sunt fondatoarea și terapeutul Neroli Life. Salonul meu este un stil de viață care s-a născut din pasiunea pentru starea de bine. În Occident trăim în epoca competiției, în medii din ce în ce mai stresante, oamenii nu mai au timp pentru ei înșiși, din această cauza apare oboseală fizică și psihică, care evident duce la degradarea sănătății. Îmi place să ajut oamenii care îmi trec pragul, să știu că un sfat sau o terapie pe care le-au obținut de la mine i-au ajutat să fie mai sănătoși și mai fericiți. Ce este mai important decât sănătatea? De ce nu am încerca să o păstrăm sub toate aspectele: fizic, mental, emoțional, spiritual? Este mai ușor să previi decât să tratezi, nu? Ce ar fi dacă ziua de azi ar fi începutul a ceva diferit?

Programează-te acum!

Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București

0745 468 225, claudiaradu.mail@gmail.com

Toată lumea are nevoie de o clipă de relaxare! Neroli Life va oferă servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a va ajută să scăpați de grijile cotidiene!

CONTACT

  • Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București
  • 0745 468 225
  • claudiaradu.mail@gmail.com

SERVICII

  • Masaje relaxare
  • Tratamente faciale
  • Tratamente cosmetice
  • Drenaj limfatic
  • Pachete promotionale
Despre mine
Crema Balance
Sebo Care Cream