Masaj Anticelulitic

Masaj terapeutic

Despre celulită

Dereglările hormonale, sarcina sau oscilațiile în greutate sunt doar câteva dintre cauzele apariției celulitei. Celulita este cea mai întâlnită problemă în rândul femeilor și, chiar dacă nu se poate vindeca complet, este ușor de ținut sub control și se poate ameliora drastic printr-o dietă corespunzătoare, hidratare, sport și, nu în ultimul rând, masaj!

Am avut câteva experiențe neplăcute în alte saloane. Plecam acasă după un mesaj anticelulitic cu vânătăi pe tot corpul. La Neroli vin cu plăcere și nu am avut niciodată astfel de probleme!

Mihaela Radu

Claudia este o profesionistă! Am început să fac sport de două luni pentru a pierde în greutate și masajul făcut de ea m-a ajutat enorm. Pielea mea arată impecabil. Mulțumesc

Roxana Ilie

Toată lumea mi-a spus că nu am cum să scap de celulită. Am venit la Neroli la recomandarea unei prietene și după primele 3-4 masaje am început să văd rezultate, mai ales în zona taliei!

Despre masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic are la bază manevrele masajului somatic și este eficient în tratarea celulitei. În executarea masajului anticelulitic există anumite etape de lucru: evaluarea zonelor cu probleme, stabilirea tipului de celulită, după care se trece la efectuarea procedurilor: activarea circulației arteriale, venoase, a circulației limfatice.

În tratarea celulitei se are în vedere corectarea tuturor factorilor care duc la apariția celulitei. Un tratament complex care să dea și rezultate este compus din: regim alimentar corespunzător, exerciții fizice și sport și masajul anticelulitic.

Tratament anticelultic Weyergans

Tratamentul anti-celulitic Weyergans este o terapie patentată și recunoscută internațional. Produsele de îngrijire profesională de la Weyergans se adresează direct nevoilor urgențe ale țesutului, iar rezultatele obținute sunt: catifelare, hrănire, hidratare, refacerea elasticității, tonusului, calmarea zonelor uscate și sensibile, protecție. Weyergans oferă produse profesionale de îngrijire pentru tratarea celulitei, a vergeturilor, a capilarelor fragile și a problemelor datorate unei circulații periferice deficitare.

Tarife pachete masaj anti-celulitic

Programează-te acum!

Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București

0745 468 225, claudiaradu.mail@gmail.com

Toată lumea are nevoie de o clipă de relaxare! Neroli Life va oferă servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a va ajută să scăpați de grijile cotidiene!

CONTACT

  • Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București
  • 0745 468 225
  • claudiaradu.mail@gmail.com

SERVICII

  • Masaje relaxare
  • Tratamente faciale
  • Tratamente cosmetice
  • Drenaj limfatic
  • Pachete promotionale
Despre mine
Crema Balance
Sebo Care Cream