Drenaj Limfatic manual

Despre Drenajul limfatic

Drenajul limfatic este un complex de tehnici manuale, utilizate pentru facilitarea eliminării lichidelor în exces, a toxinelor, pe care limfa le adună și purifică, odată cu traversarea ganglionilor, înainte de a intra în circuitul sangvin. Sistemul limfatic este format din capilare, vase și ganglioni limfatici, precum și din organe limfoide (splină, timusul).

Testimoniale

CE PĂRERE AU CLIENȚII NOȘTRI

Cum funcționează?

Drenajul limfatic manual este o metodă naturală foarte eficientă în stimularea circulației limfatice, efectele acestei terapii se resimt imediat în întregul organism: sistemul imunitar este stimulat, acumulările toxice din limfă sunt eliminate, durerile cronice și cele acute se diminuează considerabil, este grăbită recuperarea și vindecarea după intervenții chirurgicale sau arsuri, se elimină celulita, edemele de cauză limfatică, nodulii mamari, tulburările circulatorii, constipația și problemele intestinale. Principalele tehnici sunt captarea (resorbția) și evacuarea (apel) și se execută cu multă blândețe și prudență, pe părțile afectate ale corpului: capul și gâtul, mâinile, picioarele, peretele anterior al toracelui și sânul, fața posterioară a trunchiului și regiunea lombară. Se poate efectua și drenajul general al corpului. Durata medie a unei ședințe de drenaj limfatic variază după nivelul de execuție între 30 minute și 2 ore și 30 minute.

Beneficii Drenaj Limfatic

Rolul complex al limfei în organism ar putea fi rezumat prin câteva cuvinte: drenare (curățarea deșeurilor celulare și substanțelor reziduale), Hrănire, Imunitate.

Cele mai pregnante efecte ale acestei forme de masaj au fost semnalate în următoarele afecțiuni:
– Probleme circulatorii (tulburări de circulație periferice, varice, fragilitate capilară – adjuvant)
– Edeme limfatice, insuficientă venoasă
– Noduli mamari
– Picioare umflate, transpirație excesivă
– Stres, anxietate, dureri de cap, insomnii, oboseală persistentă
– Probleme de imunitate
– Recuperare după traumatisme (fracturi, contuzii, plăgi etc) și arsuri – în primul rând pentru a accelera vindecarea (timpul recuperării se reduce chiar și la jumătate) și apoi pentru a reduce foarte mult cicatricele de la nivelul pielii
– Celulită, obezitate
– Ulcerații ale pielii de cauze diverse
– Diaree/constipație, meteorism, colită și alte probleme intestinale

Efectele drenajului limfatic manual pot fi mult îmbunătățite dacă se adoptă pe perioada terapiei și o dietă bazată în proporție de 60-70% pe fructe și legume proaspete.
Masajul favorizează, de asemenea, acumularea în capilarele limfatice a tuturor reziduurilor prezente în țesuturi și celule, elimină staza limfatică, stimulează globulele albe (limfocite) care sunt esențiale pentru apărarea organismului împotriva îmbolnăvirii.

Există afecțiuni pentru care nu există tratament medicamentos, însă drenajul limfatic manual combinat cu ceaiuri diuretice și tincturi ajută starea generală a pacientului.

Tarife speciale

Programează-te acum!

Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București

0745 468 225, claudiaradu.mail@gmail.com

Toată lumea are nevoie de o clipă de relaxare! Neroli Life va oferă servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a va ajută să scăpați de grijile cotidiene!

CONTACT

  • Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București
  • 0745 468 225
  • claudiaradu.mail@gmail.com

SERVICII

  • Masaje relaxare
  • Tratamente faciale
  • Tratamente cosmetice
  • Drenaj limfatic
  • Pachete promotionale
Despre mine
Crema Balance
Sebo Care Cream