Despre noi

DESPRE NOI

MISIUNEA NOASTRĂ

Salonul Neroli Life este un stil de viață care s-a născut din pasiunea pentru starea de bine. Ce este mai important decât sănătatea? De ce nu am încerca să o păstrăm sub toate aspectele: fizic, mental, emoțional, spiritual? Este mai ușor să previi decât să tratezi, nu? Ce ar fi dacă ziua de azi ar fi începutul a ceva diferit?

PACHETELE NOASTRE
SALONUL NOSTRU

Testimoniale

CE PĂRERE AU CLIENȚII NOȘTRI

MASAJ DE RELAXARE

Masajul nu este un lux, ci o metodă foarte eficientă de prevenire, de menținere a sănătății și de încetinire a proceselor de îmbătrânire.

MASAJ ANTICELULITIC

Masajul special pentru tratarea celulitei are la bază manevrele masajului somatic și este eficient în tratarea celulitei.

DRENAJ LIMFATIC

Drenajul limfatic este un complex de tehnici manuale, utilizate pentru facilitarea eliminării lichidelor în exces și a toxinelor

TRATAMENTE CORPORALE

Cu ajutorul tratamentelor corporale pielea devine netedă, fermă și tonifiată. Celulita se reduce substanțial, iar corpul se simte revigorat.

TRATAMENTE FACIALE

Menține fermitatea și suplețea pielii și redu semnele îmbătrânirii prin tratamente faciale care stimulează producerea naturală de colagen. Rezultate imediat vizibile! 

PACHETE SPECIALE

Răsfață-te și menține sănătatea corpului tău cu pachetele de servicii Neroli. Îți oferim pachete personalizate de tratamente la prețuri speciale.

Prețuri competitive, pachete avantajoase, specialiști licențiați cu 8 ani de experiență în spa-uri de cinci stele, locație centrală și ușor accesbilă, consiliere gratuită, flexibilitate pentru programări și servicii de cea mai bună calitate vă așteaptă în salonul nostru, Neroli Life!

Toată lumea are nevoie de o clipă de relaxare! Neroli Life vă oferă servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a vă ajuta să scăpați de grijile cotidiene!

CONTACT

  • Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București
  • 0745 468 225
  • claudiaradu.mail@gmail.com

SERVICII

  • Masaje relaxare
  • Tratamente faciale
  • Tratamente cosmetice
  • Drenaj limfatic
  • Pachete promotionale
Despre mine
Crema Balance
Sebo Care Cream