Dermionologia folosește virtuțiile oxigenului pentru a crește în mod natural pH-ul pielii și al țesuturilor, activându-se astfel enzimele responsabile cu sinteză colagenului. Dr. Rudolf Weyergans, inventatorul tratamentului Dermio, a descoperit că odată separați ionii pozitivi de cei negativi, poate impregna țesuturile cu oxigen cu sarcina negativă. Se stimulează astfel producerea naturală de colagen (responsabil cu suplețea și fermitatea pielii), se intensifica metabolismul celular, se îmbunătățesc funcțiile nervilor periferici și se întărește sistemul imunitar.

Aparatul emite ioni negativi în cască astfel stimulându-se refacerea de elastina astfel încât tenul devine ferm și luminos iar ridurile sunt estompate. Cască cu ioni este conectată la un dispozitiv care purifică automat aerul, eliminând orice urmă de praf , bacterii sau virusuri.

Prin sistemele respirator și circulator întreg corpul beneficiază de energia dată de ionii negativi , ceea ce duce la o revitalizare a tuturor proceselor metabolice.

Timpul nu-l putem opri, dar semnele timpului se pot corecta!

 

Terapia cu ioni negativi

Terapia cu ioni negativi – stimulează producerea naturală de colagen (responsabil cu suplețea și fermitatea pielii), intensifica metabolismul celulelor, întărește sistemul imunitar

Rezultatele sunt imediat vizibile împotriva ridurilor, în anti-îmbătrânire, în problemele speciale ale pielii cum ar fi acneea, petele maronii, eczeme, dermatite atopice, cuperoza, psoriazis etc. 

Tratamentul se aplică pentru întreg corpul, aparatul fiind prevăzut cu dispozitive pentru față și corp.

 Dermio Care poate fi folosit în scop medical dar și că wellness.

Tratamentele noastre

TRATAMENT OXYGEN DERMIO

Terapiile sunt atât pentru față, cât și pentru corp, au un efect de regenerare, ajută în combatereaacneei, rozaceei și a celulitei.Tratamentul cu Oxigen oferă rezultate excelente și în terapiile de drenaj limfatic.

ANTICELULITIC + OXYGEN DERMIO

Se stimulează producerea naturală de colagen (responsabil cu suplețea și fermitatea pielii), se intensifica metabolismul celular, se îmbunătățesc funcțiile nervilor periferici și se întărește sistemul imunitar.

WEYERNGANS ANTI AGING

Pentru o piele solicitată, deteriorată sau prematur îmbătrânita. Ingredienții principali, extractul de vasc și proteină din mătase, redau abilitatea naturală a pielii de a se regenera, efect de reactivare a puterii anti-oxidante.

Beneficiile ionilor negativi pentru sănătate

Beneficiile ionilor negativi au fost dovedite prin nenumărate cercetări și studii științifice. Încă din 1910, Albert Einstein a spus că efectele curative ale aerului montan din Davos se datorează electricității aerului. Un studiu prezentat în Journal of Applied Microbiology arată că ionii negativi nu au efecte secundare sau contraindicații nedorite.

Efecte asupra sistemului respirator

Plămânii și membranele mucoase reacționează sensibil la ioni. Ionii negativi promovează formarea și excreția mucusului, în care sunt legate impuritățile din aer (praf, fum, poluare, microorganisme). Indicat pentru alergii, astm, bronșită, sinuzită, uscăciunea mucoasei orale, etc.

Efectul asupra pielii și țesutului conjunctiv

Ionii negativi sunt de asemenea absorbiți prin piele. Îmbunătătesc epiderma și țesutul subcutanat furnizând oxigenul necesar. Schimbă aspectul pielii afectate de riduri, celulita, acnee, psoriazis, urticarie, arsuri. Ionii negativi neutralizează acizii din interstițiu și astfel promovează sinteză colagenului.

Impact asupra sistemului nervos

Ionii negativi reduc nivelul de serotonină, care poate provoca hiperactivitate, stres, oboseală, insomnie, anxietate, agresivitate. Reduc migrenele și durerile de cap datorită efectului lor analgezic, calmează nervii și produc relaxarea, îmbunătățesc concentrarea și memoria.

Pentru sistemul circulator

Reglează pH-ul, îmbunătățește funcția digestivă, reduce grăsimile și colesterolul, ajută eliminarea toxinelor, întărește sistemul imunitar, reglează activitatea celulară, reduce oboseală, durerile musculare și articulare, crește performanțele psihice și mentale, asigurând o bunăstarea generală a organismului.

Dermionologia oferă energie pentru metabolism.

Impact asupra sexualității: ionii negativi stimulează activitatea sexuală și influențează pozitiv fertilitatea bărbaților și a femeilor. Efecte pozitive pentru sistemul circulator: Ionii negativi îmbunătățesc circulația sângelui și ajută purificarea acestuia, reglează tensiunea arterială și previne boală coronariană, infarctul miocardic și angină. Terapia cu ioni negativi ajută la vindecarea rănilor, repararea pielii (efect anti-îmbătrânire, reglarea sebumului, celulita, estompează cicatricile), crește fluxul sangvin. Detoxifierea organismului : Tratament cu plasmă conform descoperirilor fizicii cuantice.
 Emite oxigen puternic ionizat
. Fixează și neutralizează excesul de acizi
Sănătate din interior (funcționează sistematic prin sânge cu efect asupra întregului organism)
Strânge pielea și țesutul conjunctiv / activează sinteză colagenului
Senzație totală de prospețime. O mai bună funcționare a articulațiilor, mai puțină durere.

Programează-te acum!

Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București

0745 468 225, claudiaradu.mail@gmail.com

Toată lumea are nevoie de o clipă de relaxare! Neroli Life va oferă servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a va ajută să scăpați de grijile cotidiene!

CONTACT

  • Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București
  • 0745 468 225
  • claudiaradu.mail@gmail.com

SERVICII

  • Masaje relaxare
  • Tratamente faciale
  • Tratamente cosmetice
  • Drenaj limfatic
  • Pachete promotionale
Despre mine
Crema Balance
Sebo Care Cream