Access Facelift

Despre Access Facelift

Access Facelift este o terapie energetică, un proces de corp,  un alt instrument din multiplele instrumente Access Consciousness. Este oare posibil să te simți și să arăți mai tânăr, FĂRĂ să injectezi botox, ace de acupunctură sau să creezi o altă traumă corpului tău?…desigur, există Access Facelift.

Access Facelift

Procesul de Facelift Access Consciousness este un proces uimitor, care inversează apariția îmbătrânirii pe față și poate crea efecte similare pe întregul corp. După 20 de sesiuni de Access Facelift efectul pare a fi permanent.

În derularea acestui proces se folosesc peste 30 de energii care reîntineresc întregul corp.
Access Facelift se folosește profesional în SPA-uri, practici de masaj, centre anti-îmbătrânire, cabinete de chirurgie plastică (asistând procesul de recuperare) și centre de wellness peste tot în lume. Poate fi folosit și pentru persoanele cu pareză facială unde rezultatele sunt remarcabile.

Masaj terapeutic aromat
DESPRE NEROLI LIFE

Numele meu este Claudia Radu și sunt fondatoarea și terapeutul Neroli Life. Salonul meu este un stil de viață care s-a născut din pasiunea pentru starea de bine. În Occident trăim în epoca competiției, în medii din ce în ce mai stresante, oamenii nu mai au timp pentru ei înșiși, din această cauza apare oboseală fizică și psihică, care evident duce la degradarea sănătății. Îmi place să ajut oamenii care îmi trec pragul, să știu că un sfat sau o terapie pe care le-au obținut de la mine i-au ajutat să fie mai sănătoși și mai fericiți. Ce este mai important decât sănătatea? De ce nu am încerca să o păstrăm sub toate aspectele: fizic, mental, emoțional, spiritual? Este mai ușor să previi decât să tratezi, nu? Ce ar fi dacă ziua de azi ar fi începutul a ceva diferit?

Programează-te acum!

Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București

0745 468 225, claudiaradu.mail@gmail.com

Toată lumea are nevoie de o clipă de relaxare! Neroli Life va oferă servicii profesionale de masaj, tratamente faciale și corporale, într-un ambient conceput special pentru a vă ajuta să scăpați de grijile cotidiene!

CONTACT

  • Strada Finlanda nr.3, ap. 1, Sectorul 1, București
  • 0745 468 225
  • claudiaradu.mail@gmail.com

SERVICII

  • Masaje relaxare
  • Tratamente faciale
  • Tratamente cosmetice
  • Drenaj limfatic
  • Pachete promotionale
Despre mine
Crema Balance
Sebo Care Cream